Popravilo računalnika Celje in okolica

objavljeno v: Računalniški servis 0

Računalniški servis iz Celja vam nudi hitro in zanesljivo ter predvsem konkurenčno popravilo računalnika ter računalniške opreme, tako strojne kot programske opreme.

Računalniški servis Celje in okolica PC PRO d.o.o.

Pokličite nas in popravili vam bomo računalnik ne glede na znamko, če tudi vam je omagal disk, ram, matična plošča, napajalnik ali katerakoli druga računalniška komponenta.

Popravilo računalnika na terenu? 

PC PRO deluje tudi na terenu, kjer vam računalnik pregleda in brezplačno postavi diagnozo računalnika, ter ga po potrebi popravi, izboljša, optimizira ali nadgradi komponente. Nudimo vam tudi popravilo računalnika na daljavo preko programa PC PRO FIX, kateri je posebej narejen za enostavno nudenje pomoči uporabnikom. Pokličite nas na 068175444 in pomagali vam bomo!

Ali je računalniški servis PC PRO iz Celja zanesljiv?

V našem servisu, vedno rešimo vse težave, pa če tudi traja dlje kot je predvideno, saj nas plačate po opravljeni storitvi in ne po porabljenem času (to je prednost, saj nekateri servisi namenoma zavlačujejo, da bi zaslužili več).

Vedno se držimo ure in dogovora (zato ni skritih stroškov).

Ali je PC PRO ugoden?

Z ogledom našega cenika boste ugotovili, da so naše storitve med najugodnejšimi na trgu. Našemu servisu je predvsem pomembno, da so stranke zadovoljne in da širijo dober glas o nas.