Računalniške Storitve

Računalniške Storitve

Racunalniske-storitve-PC-PRO-SERVIS

Računalniški servis PC PRO vam nudi vse računalniške storitve v Celju in širši okolici za domače uporabnike in podjetja.
Servisiramo osebne in prenosne računalnike, Nudimo tudi servis računalniške opreme, ter optimizacijo sistemov. Po ugodnejši ceni vam nabavimo tudi strojno in programsko opremo. Nudimo vam tudi izdelavo spletnih strani, grafično oblikovanje in ostale računalniške storitve.

Ker smo si  od leta 2002 nabrali ogromno izkušenj in postali strokovnjaki za področje računalništva, nam zaupa že lepo število domačih uporabnikov, ter podjetij iz Celja in širše okolice.

Pokličite nas in skupaj bomo odpravili vse napake na vašem računalniku.

Računalniški servis

Računalniški servisSe vam računalnik samodejno ugaša, pregreva, deluje prepočasi, ali pa se sploh ne prižge več? Vam ne deluje internet ali elektronska pošta? Ali vam računalniške igre ne delujejo kot bi si želeli?

servis vašega osebnega računalnika je nujno potreben za hitro in brezhibno delovanje računalnika. servis računalnika je bolj ekološka in cenovno ugodna rešitev, kot nakup novega računalnika.

Računalniški servis PC PRO: Zakaj je potrebna diagnostika?

Preden začnemo s servisom računalnika, vedno najprej naredimo diagnostični test, kateri nas opozori na nepravilnosti strojne in programske opreme, še le nato se lotimo popravila računalnika, saj vam tako znižamo stroške in kvalitetno opravimo računalniški servis.

Kako naredimo izračun stroškov za popravilo računalnika?

Računalniški servis PC PRO pregleda vaš računalnik in vam na podlagi diagnostičnih testov poda več možnih rešitev glede na višino cene popravila. Vi se odločite koliko ste pripravljeni vložiti v popravilo vašega osebnega računalnika.

Zamenjava računalniških komponent

Vaš star računalnik bo že z majhnim vložkom postal sodoben računalnik in zmožen poganjanja novejših operacijskih sistemov, igric, ter programov. Zamenjava starih računalniških komponent je cenovno ugodnejša in bolj ekološka kot pa nakup novega računalnika.

Računalniški servis PC PRO vam računalniške komponente zamenja po izjemno ugodnih cenah, hitro in enostavno.

Grafične kartice, napajalniki, procesorji, delovni spomin (RAM),matične plošče, trdi disk, optične enote(DVD, Blue-Ray) in ohišja.

Posodobitev računalniške programske opreme

Ko računalniška strojna oprema deluje pravilno je potrebno namestiti nove gonilnike in posodobiti zastarele programe. Tako omogočimo hitrejše delovanje računalnika in manjšo porabo električne energije. Računalniški servis PC PRO vam posodobitev izvede brezplačno.

Podpora in vzdrževanje uporabnikom

Pokličite, profesionalni in strokovno usposobljeni računalniški servis PC PRO, ki bo skrbel za vašo sistemsko in računalniško podporo 24 ur na dan. Pri nas vam uredimo vse. tako bo vaš računalnik znova služil svojemu namenu, predvsem pa  vašim potrebam.

Opišite vaš problem z osebnim računalnikom v spletni obrazec ali pa nas pokličite na 040/717-572.

Računalniški servis na domu ali podjetju

Računalniški servis na domu ali podjetjuKer vemo kako pogosto se zgodi, da potrebujete računalniško pomoč takoj in velikokrat ni mogoče rešiti problema drugače kot pri vas, zato vam nudimo računalniški servis na domu ali podjetju.

V kolikor  računalnika ali komponente ne moremo popraviti na lokaciji uporabnika, bomo vaš računalnik brezplačno odpeljali v naš servis, kjer bomo rešili vsakršno težavo.

Brezplačen prevoz do 10km! Pokličite ali nam pišite preko kontaktnega obrazca

Popravilo prenosnikov

Iščete zanesljiv računalniški servis za popravilo prenosnika?

popravilo-prenosnikov

Smo strokovnjaki na področju popravila prenosnikov in vam strokovno popravimo katerikoli prenosni računalnik.

Zelo pogosto se zgodi, da se računalnik pregreva, zato nas pokličite še danes, da vam očistimo prenosnik prahu in izboljšamo hlajenje.

Zakaj se prenosnik pregreva (greje)?

Prenosnik se greje predvsem zaradi nepravilne uporabe in neupoštevanja navodil.

Prenosnik nikoli ne smete imeti na postelji, pokrivalu, prašni mizi itd… , saj ventilator v nasprotnem primeru povleče prah v hladilnik in ga zamaši tako, da ventilator ne more več zadostno hladiti, zato pride do raznih okvar komponent.

Katere so najbolj pogoste okvare na prenosnih računalnikih?

Najbolj pogoste okvare so: politje s tekočino, okvara grafične kartice, okvara matične (osnovne) plošče, okvara biosa, počen zaslon, okvara diska, dotrajan napajalnik, nedelujoča tipkovnica, zlomljena tipka na tipkovnici, zlomljen usb in še bi lahko naštevali…

Vse to vam popravimo mi! Hitro in zanesljivo.

Lahko pa vam tudi nadgradimo prenosnik! Tudi če prenosni računalniki nimajo velikega potenciala pri nadgradnji, pa je včasih dovolj, da nadgradimo ram, disk ali procesor.

Pokličite nas na 040/717-572 ali izpolnite obrazec na kontaktni strani.

Zamenjava zaslonov

Menjava LCD zaslona, LED zaslona, ekrana na prenosniku, laptopu, Zamenjava zaslonanotesniku…

Ekran, panel, lcd zaslon, led zaslon, so ene najdražjih komponent v prenosnem računalniku.

Imate uničen, počen, razbit zaslon in potrebujete menjavo zaslona? Pokličite nas in zamenjamo ga še isti dan ( če je na zalogi ). Razbit zaslon še ni razlog za zamenjavo prenosnika, saj je nakup novega prenosnika veliko dražji od same menjave uničenega lcd zaslona.

Pri menjavi zaslona je potrebna velika natančnost in pazljivost, saj lahko poškodujete razne kable, spletno kamero, okvir zaslona ali pante. Zato vam svetujemo, da nas pokličete in zamenjavo zaslona prepustite našim strokovnjakom.

Pokličite računalniški servis PC PRO ( deluje v Celju in širši okolici ) na 040717572 ali pošljite opis napake na info@pc-pro.si

Reševanje podatkov

RESEVANJE-PODATKOVAli se vam je zrušil sistem? Se vam je pokvaril trdi disk? Brez skrbi, pomagali vam bomo do vaših dragocenih spominov in dokumentov. Po večletnih izkušnjah na področju reševanja podatkov, vam lahko obljubimo, da vam bomo rešili podatke in tako povrnili izgubljene slike, družinske video posnetke in druge pomembne podatke.

Kako rešiti podatke iz diska?

Reševanje podatkov ni vedno 100% mogoče …

Obstaja mnogo različnih pomnilniških medijev in naprav. Reševanje se tako lahko zelo razlikuje. Ko nam medij dostavite, PC PRO naredi brezplačno analizo in vam sporoči obstoječe stanje. Če je podatke možno dobiti nazaj, vam PC PRO rešene podatke prenese na drugo spominsko enoto.

Brisanje podatkov iz diska

Prodajte ali podarite svoj računalnik prepričani, da ste iz trdega diska odstranili prav vse zaupne podatke in informacije? Ker uporaba računalnika in internetnih storitev na računalniku pušča številne elektronske sledi, ki se zapisujejo v različne začasne datoteke, lokalni medpomnilnik spletnega brskalnika ter v ostanke v datotečnem sistemu, je priporočljivo trde diske izbrisati vsaj pred nadaljnjo prodajo računalnika, saj ne želite, da bi vaš bančni certifikati in drugi osebni podatki, videi, slike prišli v napačne roke.

Vpišite vaše potrebe za reševanje podatkov v spletni obrazec ali pa nas pokličite za podporo.

POKLIČITE NAS!  040/717-572 ALI PA NAM PIŠITE NA: info@pc-pro.si

Pregrevanje računalnika

Pregrevanje in čiščenje računalnikaPregrevanje računalnika zna biti velik problem, saj vam ob ne rednem čiščenju lahko odpovejo računalniške komponente. Pregrevanje računalnika lahko vpliva tudi na samo hitrost delovanja, saj, ko je temperatura računalniških komponent previsoka, se sistem samodejno upočasni z namenom, da ne poškoduje komponent. Pri pregrevanju računalnikov pogosto prihaja do samodejnega ugašanja in posledično do okvare trdega diska, grafične kartice, chipseta in drugih računalniških komponent. Zaradi prekinjanja mikro povezav na vezju, prihaja tudi do drugih težav, kot so zmrzovanje sistema itd…

Zakaj se računalnik (prenosnik) pregreva?

Najpogosteje se računalniki pregrevajo zaradi prevelike količine prahu na hladilnem sistemu računalnika.

Pogosto se dogaja, da stranka prenosni računalnik pusti na postelji, od koder povleče mikrovlakna ter prah iz posteljnine v notranjost hladilnega sistema. Posledico pregrevanja računalnika vidimo na okvarjenih komponentah, kot so : Okvarjena matična plošča, grafična kartica, čipset, odstopanje el. elementov itd…

Zato je bolje, da računalnik preventivno pripeljete k nam, na sedež računalniškega servisa PC PRO d.o.o. , kjer vam bomo očistili računalnik ter zamenjali termalno pasto, katera skrbi za boljši prenos temperature na hladilni sistem računalnika.

Lahko nas pokličete na 040/717-572 ali pa nam pišete preko kontaktnega obrazca.

Odkup prenosnikov v okvari

Odkup-prenosnikov-v-okvariOdkup prenosnih računalnikov

Se vam je pokvaril prenosni računalnik in ga ne nameravate popraviti? Po tem smo pravi naslov za vas. Odkupili bomo vaš prenosnik, ter ga obnovili ali okolju prijazno  reciklirali.

Lahko pa vzamemo vašega starega v račun in vam prodamo novega.

Za vse informacije smo vam dosegljivi na: 040717572