Popravilo računalnika

objavljeno v: Prva stran widget 0

Popravilo računalnika v Celju in okolici.

Računalniški servis iz Celja vam nudi hitro in zanesljivo ter predvsem konkurenčno popravilo računalnika ter računalniške opreme, tako strojne kot programske opreme.

Pokličite nas in popravili vam bomo računalnik ne glede na znamko, če tudi vam je omagal disk, ram, matična plošča, napajalnik ali katerakoli druga računalniška komponenta.

Racunalniski-servis-Celje-e1442092500329

Popravilo računalnika na terenu? 

PC PRO deluje tudi na terenu, kjer vam računalnik pregleda in brezplačno postavi diagnozo, ter ga po potrebi popravi, izboljša, optimizira ali nadgradi komponente. Nudimo vam tudi popravilo računalnika na daljavo preko programa PC PRO FIX, kateri je posebej narejen za enostavno nudenje pomoči uporabnikom. Pokličite nas na 040717572 in pomagali vam bomo!

Ali je računalniški servis PC PRO iz Celja zanesljiv?

V našem servisu, vedno rešimo vse težave, pa če tudi traja dlje kot je predvideno, saj nas plačate po opravljeni storitvi in ne po porabljenem času (to je prednost, saj nekateri servisi namenoma zavlačujejo, da bi zaslužili več).

Vedno se držimo ure in dogovora (zato ni skritih stroškov).

Ali je servis računalnikov PC PRO d.o.o. ugoden?

Z ogledom našega cenika boste ugotovili, da so naše storitve med najugodnejšimi na trgu. Našemu servisu je predvsem pomembno, da so stranke zadovoljne in širijo dober glas o naših storitvah. 068175444