Zaščita računalnika

objavljeno v: Računalniški servis 0

Računalniški servis PC PRO iz Celja vam ponuja celostno oskrbo iz področja informacijske tehnologije. Namestimo vam varnostno in protivirusno zaščito ter optimiziramo delovanje celotnega sistema. Pomagamo tudi pri arhiviranju vašega dela in izdelavi varnostnih kopij pomembnih podatkov.

Namestitev in nastavitev google drive, dropbox, skydrive, one drive, ...

Kako vam Računalniški servis PC PRO zaščiti vaš računalnik?

Kako zaščititi otroke na internetu?

Pokličite PC PRO d.o.o. iz Celja in zaščitili bomo vaše otroke, pred nevarnimi internetnimi stranmi, ter pedofilijo! Vsak dan se dogaja, da naši otroci prihajajo v stik z nevarnimi ljudmi preko spletaZaščitite svoje otroke in pokličite na 068175444 , kjer vam bomo pomagali, ter blokirali dostop nevarnim stranem do vašega računalnika.

Namestitev požarnega zidu in protivirusne zaščite za varno uporabo interneta…

“Vaš domači računalnik predstavlja privlačno tarčo za ljudi, ki vdirajo v tuje računalnike (TI: hackerje). Ta dejanja naraščajo premosorazmerno z razširjenostjo širokopasovnega dostopa do interneta. Vdiralci se polastijo vašega sistema zaradi kraje podatkov in denarja, ali pa uporabijo vaš sistem za napade na druge sisteme na medmrežju. Vdiralci imajo različne načine, da pridobijo dostop do vašega računalnika. Pošljejo vam lahko elektronsko pošto, ki ima pripet virus ali trojanskega konja. Ko se ta naseli na vašem računalniku, omogoča vdiralcu neomejen dostop do vašega sistema. ”

PC PRO zaščiti računalnik s protivirusno zaščito in požarnim zidom ter omogoči varno uporabo interneta.

Zaščita podatkov s prenosom v oblak

Poleg lokalnih kopij vaših podatkov se s hitrejšim internetnim dostopom povečuje tudi količina podatkov, ki jih lahko shranite na internetu. Tako imenovano oblačno računalništvo je skupina strežnikov priklopljenih na širokopasovno povezavo, kjer vaši podatki varno čakajo na vas.

Do vaših podatkov lahko dostopate že, če imate internetni dostop.

Ponudnikov shrambe v oblaku je vedno več, z njimi pa narašča tudi dovoljena količina podatkov:

• Google Drive: 15 GB brezplačen

• Microsoft Sky Drive: 15 GB brezplačen

• Dropbox: 2GB brezplačen

PC PRO vam naredi račune za shrambo podatkov v oblaku in vam uredi potrebno sinhronizacijo med računalnikom in strežniki.

Vpišite vaše potrebe za zaščito in varno shrambo v spletni obrazec ali pa nas pokličite za podporo.