Vzdrževanje računalnikov

objavljeno v: Prva stran widget 0

Vzdrževanje računalnikov in računalniških komponent

Okvaro računalnika je bolje preprečiti preden nastane, kot pa jo sanirati kasneje, saj lahko okvara, ki je nastala, poškoduje tudi preostale dele računalniškega sistema. Zato so potrebni redni pregledi in vzdrževalna dela računalniških komponent. To velja predvsem za poslovne uporabnike, saj morajo biti računalniki 24 ur na dan pripravljeni na brezhibno delovanje.

Kako računalniški servis PC PRO vzdržuje vaše računalnike?

Prepustite vašo IT infrastrukturo PC PRO servisu. PC PRO vam s preprostimi rešitvami izboljša delovanje  računalnika brez ogromnih stroškov z uvajanjem novih rešitev.

Primerni pogoji za najboljše delovanje računalnika

Najbolj pomembno je okolje, kjer se računalnik nahaja. Kakšna je vlaga, količina prahu v zraku in ali ima računalnik zadosten pretok zraka za hlajenje.

Povečana produktivnost s hitrejšim računalnikom

Povečana učinkovitost zaposlenih v podjetju se z rednim vzdrževanjem zelo obrestuje. Z boljšim delovanjem računalnika, ni treba čakati na odgovor počasnega ali nestabilnega računalnika.
Produktivnost zaposlene osebe, ki dela z računalnikom se tako močno poveča.

Večja varnost računalnikov in računalniških omrežij

Ne samo, da je vzdrževan računalnik bolj varen na medmrežju, ampak je tudi možnost požara ki lahko nastane z nerednim vzdrževanjem računalnikov in računalniških komponent zmanjšana na minimum. Manj je tudi obolenj na dihalih, saj se prah ne nabira v v neposredni bližini zaposlenih.

Kako znižati temperaturo in hrup računalnika?

Z rednim vzdrževanjem se hrup in toplota, ki se odvaja preko hladilnika zmanjšata in tako porabi računalnik manj elektrike za delovanje. Čiščenje računalnika in računalniških komponentje eno najpomembnejših opravil za brezhibno in dolgo delovanje računalnika.

Boljši pregled podatkovnih povezav

Pri večji količini računalnikov je lahko IT infrastruktura zelo obsežna in razvejana. Ogromno kablovja, ki se z leti nabere, je potrebno sproti čistiti, menjati in odstranjevati.
PC PRO vam zmanjša število podatkovnih kablov na minimum in jih vse označi, tako da jih ni nikoli problem zamenjati, če je to potrebno.

Kako ugoditi zaposlenim v pisarni ali za računalnikom?

Boljši pogoji za delovanje računalnikov se odražajo tudi na zadovoljstvu zaposlenih ljudi. Ker nimajo težav z informacijsko tehnologijo se lahko brezskrbno posvetijo svojemu delu. Lažje osredotočanje na delo prinese osebno zadovoljstvo pri večji količini narejenega dela v krajšem času.

Podpora in vzdrževanje računalnikov in računalniških komponent

Pokličite, profesionalno in strokovno usposobljeno podjetje računalniški servis PC PRO, ki bo poskrbelo za vašo sistemsko in računalniško podporo 24 ur na dan. Vsem podjetjem in fizičnim osebam nudimo vzdrževanje računalnikovračunalniške opreme ter dobavo le te.

Vpišite vaše potrebe za vzdrževanje računalnikov v spletni obrazec ali pa nas pokličite za podporo na 068175444 .