Reševanje podatkov

objavljeno v: Prva stran widget 0

Reševanje podatkov iz cdjev, ključkov, diskov (SSD in HDD)…

Ali se vam je zrušil sistem? Se vam je pokvaril trdi disk? Brez skrbi, pomagali vam bomo do vaših dragocenih spominov in dokumentov.
Po večletnih izkušnjah na področju reševanja podatkov, vam lahko obljubimo, da vam bomo rešili podatke in tako povrnili izgubljene slike, družinske video posnetke in druge pomembne podatke.

Kako rešiti podatke iz diska?

Reševanje podatkov ni vedno 100% mogoče …

Obstaja mnogo različnih pomnilniških medijev in naprav. Reševanje podatkov se tako lahko zelo razlikuje. Ko nam medij dostavite, PC PRO naredi brezplačno analizo in vam sporoči obstoječe stanje. V kolikor je možno dobiti podatke nazaj, vam PC PRO d.o.o. rešene podatke prenese na drugo spominsko enoto.

Brisanje podatkov iz diska

Prodajte ali podarite svoj računalnik prepričani, da ste iz trdega diska odstranili prav vse zaupne podatke in informacije? Ker uporaba računalnika in internetnih storitev na računalniku pušča številne elektronske sledi, ki se zapisujejo v različne začasne datoteke, lokalni medpomnilnik spletnega brskalnika ter v ostanke v datotečnem sistemu, je priporočljivo trde diske izbrisati vsaj pred nadaljnjo prodajo računalnika, saj ne želite, da bi vaš bančni certifikat in drugi osebni podatki, kot so: Video posnetki, fotografije  ali dokumenti prišli v napačne roke.

Vpišite vaše potrebe za reševanje podatkov v spletni obrazec ali pa nas pokličite za podporo.

POKLIČITE NAS!  040/717-572 ALI PA NAM PIŠITE NA: info@pc-pro.si